Thermokachel Edilkamin
Diverse thermokachels zijn mogelijk. Een volledige woning verwarmen en dat met een gezellige vlam. In combi met een buffervat en je bestaande gas of stookolieketel kan je mooie resultaten verwezenlijken.

Thermokachels Edilkamin

Thermokachels en Cv pelletketels zijn in een enorme opmars.  Wij zijn een bedrijf met reeds 40 jaar CV ervaring.  Edilkamin is een bedrijf met veel ervaring in dit segment.

Samen met onze invoerder realiseren wij met de topproducten EDILKAMIN zeer mooie projecten.

De thermokachel kan ook mee worden ingeschakeld om water te verwarmen voor de vloerverwarming alsook sanitair warm water.

Bent U op zoek naar een echte pelletketel -   U wenst absoluut te besparen op het gas of stookolie verbruik.  Neem dan zeker contact of maak een afspraak voor een bezoek van onze adviseur.

Wat is een thermokachel :

Een kleine thermokachel is vergelijkbaar met een pelletkachel wat betreft de techniek. Wij adviseren altijd een buffervat te gebruiken, eventueel gecombineerd met je bestaande stookolie - of gasketel.
Een thermokachel wordt in de woonkamer geplaatst en geeft ook nog een heerlijke stralingswarmte.
Een grote thermokachel (vanaf 24 kw bij Edilkamin) is identiek aan de techniek van een pelletketel.  Maar maak best even een afspraak met onze
verkoper.